Lasklus voor Lasklus

Lasklus voor Lasklus Nederland

Weer even een bericht van onze kant. Momenteel zijn we aan het werk in opdracht van Lasklus Nederland. We kenden de eigenaar -Patrick Wouterse- van dit bedrijf al rond de 10 jaar, en nu eindelijk was er een mogelijkheid om een keertje samen te werken.

Erg leuk, want Patrick is een echte vakidioot, net als wij. Hij is zelf gespecialiseerd elk lasproces maar het Tig proces is zijn favoriet. Hiermee last hij de meest exotische materialen, en in de meest uiteenlopende richtingen. Van vliegtuigonderdelen tot beelden, trappen en noem maar op. Je kan het zo gek niet bedenken of hij kan het lassen.

Hij is tevens oprichter van www.lasforum.nl. Dit is een online forum waar hobbyisten en professionals kunnen discussiëren over alles wat met lassen te maken heeft. Begin mei wordt er een grote test gehouden van lashelmen. Georganiseerd door het lasforum. Er worden dan 24 lashelmen uitgebreid getest door 2 groepen lassers. Hobbyisten en professionals. Wij doen hier zelf ook aan mee. We zullen na afloop hier ook een verslag van plaatsen.

Tot dan.

 

 

Spread the word. Share this post!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.